PESCUIT

O multitudine de locuri de pescuit va stau la dispozitie atat pe canalul din fata pensiunii cat si in zonele inconjuratoare.

O multitudine de locuri de pescuit va stau la dispozitie atat pe canalul din fata pensiunii  cat si in zonele inconjuratoare.

O zi de pescuit relaxanta incepe pe canalul din fata pensiunii , canalul Lipoveni,canal frecventat de impatimitii pescuitului pentru multitudinea de locuri de pescuit la caras,biban,rosioara,lin,platica,crap,stiuca.
In cautarea marii capturi de crap, somn sau salau, pentru cei impatimiti in ale pescuitului, vom porni de la pontonul Pensiunii Castalia *** urcand in barca in zorii zilei si ne vom indrepta spre zone deja cu renume cum ar fi:Canalul Dunavat,Canalul Mustaca,Canalul Dranov,Canalele de legatura ale Lacului Razim, Dunarea Veche de pe Bratul Sf. Gheorghe.

Pentru impatimitii pescuitului de stiuca putem merge pe urmatoarele lacuri:Holbina,Solomon,Oaia Mica,Oaia Mare,Golful Holbina Razim, Lacul Razim,Canalul Holbina…etc.

De asemenea pentru iubitorii naturii, dornici de a explora fauna si flora Deltei Dunarii putem organiza excursii la bordul catamaranului nostru pe trasee bine stabilite 

office@complexcastalia.ro

+40 740 308 983

© COMPLEX CASTALIA 2019

SITE CREAT DE

CASIOMA CREATIVE DESIGN

Facebook
WhatsApp